Appartement Actief in Antwerpen Ekeren met slpk.

Antwerpen Ekeren slpk.

EKEREN-DONK: Appartementsgebouw op topligging met garage ( 2 appartementen en studio met tuin). Volledig verhuurd. Gerenoveerd in 2015. 4,25% rendement. ZEER GOEDE BELEGGING!

Garage: Garage met kantelpoort voor 2 wagens + oprit. C.V.: Aardgas.

Gelijkvloers: Gemeenschappelijke inkomhal met trapzaal
Studio: Inkomhal met aparte wc, living op tegelvloer met slaaphoek, open ingerichte keuken met dampkap en keramische kookplaat, ingerichte badkamer met inloopdouche, lavabome...lees verder

Appartement Actief in Antwerpen Ekeren met slpk.Appartement Actief in Antwerpen Ekeren met slpk.Appartement Actief in Antwerpen Ekeren met slpk.Appartement Actief in Antwerpen Ekeren met slpk.Appartement Actief in Antwerpen Ekeren met slpk.Appartement Actief in Antwerpen Ekeren met slpk.Appartement Actief in Antwerpen Ekeren met slpk.Appartement Actief in Antwerpen Ekeren met slpk.Appartement Actief in Antwerpen Ekeren met slpk.Appartement Actief in Antwerpen Ekeren met slpk.Appartement Actief in Antwerpen Ekeren met slpk.Appartement Actief in Antwerpen Ekeren met slpk.Appartement Actief in Antwerpen Ekeren met slpk.Appartement Actief in Antwerpen Ekeren met slpk.Appartement Actief in Antwerpen Ekeren met slpk.Appartement Actief in Antwerpen Ekeren met slpk.Appartement Actief in Antwerpen Ekeren met slpk.Appartement Actief in Antwerpen Ekeren met slpk.Appartement Actief in Antwerpen Ekeren met slpk.Appartement Actief in Antwerpen Ekeren met slpk.Appartement Actief in Antwerpen Ekeren met slpk.Appartement Actief in Antwerpen Ekeren met slpk.Appartement Actief in Antwerpen Ekeren met slpk.Appartement Actief in Antwerpen Ekeren met slpk.Appartement Actief in Antwerpen Ekeren met slpk.Appartement Actief in Antwerpen Ekeren met slpk.Appartement Actief in Antwerpen Ekeren met slpk.Appartement Actief in Antwerpen Ekeren met slpk.Appartement Actief in Antwerpen Ekeren met slpk.

Deel dit pand

Reddit icon
Technorati icon
Yahoo! icon
e-mail icon
Twitter icon
Facebook icon
Google icon
Digg icon
LinkedIn icon
MySpace icon
Newsvine icon
Pinterest icon

Financieel

Verkoop met registratie
Prijs:
€ 549.000

Interieur

Algemeen

Exterieur

Omgeving

Attesten

Voorkooprecht:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
Verkavelingsvergunning:
Nee
Attest voor Mazouttank:
Niet meegedeeld
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften:
Nee